Wat waarde heeft,
verdient bescherming

Toegangscontrole bij bedrijven en terreinen

Toegangscontrolesystemen

Beveiliging Arnhem; beveiliging Nijmegen; inbraakpreventie; brandpreventie; gasblussystemen; meldkamer; camerasysteem; inbraakbeveiliging.

Door controle te hebben op de aanwezigheid en toegangsbevoegdheid van personen in een gebouw of op een terrein, kunnen uiteenlopende risico’s worden geminimaliseerd. Wij leveren, installeren en onderhouden kleine en grootschalige toegangscontrolesystemen voor intelligente toegangscontrole. Deze toegangscontrolesystemen kunnen eveneens worden aangewend voor aanwezigheids- en werktijdregistratie. Tot de mogelijkheden behoren sleutelhangers, gepersonaliseerde proximitycards of multifunctionele cards (bijvoorbeeld Mifare), die bovendien gebruikt kunnen worden voor afrekenen in het bedrijfsrestaurant en toegangverschaffing tot het parkeerterrein.

Ook de integratie van een inbraaksignaleringssysteem, camerasysteem en een toegangscontrolesysteem behoort tot de mogelijkheden.

Cardmanagement

Beveiliging Arnhem; beveiliging Nijmegen; inbraakpreventie; brandpreventie; gasblussystemen; meldkamer; camerasysteem; inbraakbeveiliging.

Met Cardmanagement software beheert u op een eenvoudige manier al uw medewerkerspassen. Op een gebruikersvriendelijke manier kunt u de gegevens (inclusief foto) invoeren. De kaarten worden vervolgens op een professionele manier geproduceerd in full-colour bedrukking. Alle gangbare kaarttypes kunnen worden verwerkt.