Beveiligingscamera installatie: HTR beveiligt ook de beelden  

Camerasystemen zijn niet meer weg te denken uit onze maatschappij. HTR security systems is gespecialiseerd in de nieuwste technieken in camera’s en cameraherkenning. We zorgen ervoor dat uw systeem zo goed mogelijk beveiligd is. Uiteraard volgen we de ontwikkelingen rondom camerabeveiliging en de bijbehorende privacywetgeving op de voet.

Beveiligingscamera installatie observeert en analyseert

Beveiligingscamera’s worden traditioneel vooral ingezet om te observeren. De eigenaar kan de beelden altijd terugkijken. Een beveiligingscamera installatie heeft nog een tweede functie: analyseren. Er zijn diverse analysemogelijkheden en u kunt verschillende meldingen ontvangen.

Camerbeveiliging door HTR security systems
beveiligingscamera installatie door HTR

Camerasysteem voor uw bedrijf

Wilt u alleen bekende auto’s op uw bedrijfsterrein of wilt u een melding ontvangen als een onbekend persoon uw bedrijf betreedt? HTR security systems levert, plaatst en onderhoudt moderne beveiligingscamera installaties zoals IP-camerabewakingssystemen. We werken onder andere met:

  • Kentekenherkenning
  • Thermische camera’s
  • Videoanalysesoftware
  • Digitaal hekwerk

Thermische camera’s kunnen bijvoorbeeld ingezet worden om ’s nachts cameratoezicht te houden. Deze camera’s werken niet met licht, maar met warmte en reageren dus niet op bijvoorbeeld een opwaaiend blaadje. Wanneer de camera een mens signaleert, krijgt u een melding en kunt u meteen reageren.

Veilig en persoonlijk

Bij HTR security systems is vertrouwen belangrijk. Daarom hebben al onze monteurs een bewijs van onbesproken gedrag. Daarnaast kiezen we voor een persoonlijke benadering.

keurmerk camerabeveiliging

Beveiligingscamera installatie voor uw woning en bedrijf

Is er onlangs bij u ingebroken of wilt u dit voorkomen? Dan is het verstandig om een camerasysteem op maat te laten maken. HTR security systems zorgt voor een professionele installatie én beveiliging van uw camerabewakingssysteem.

beveiligingscamera installatie producten

Zorg voor een veilige omgeving thuis of op het bedrijf met deze 5 camerabeveiligingstips!

Privacywetgeving

Een beveiligingscamera installatie mag niet zomaar opgehangen worden, daar zijn wettelijke voorschriften voor. HTR is op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen in de privacywetgeving, dus we weten bijvoorbeeld waar de camera’s mogen hangen en of de informatie opgeslagen mag worden.

beveiligingscamera installatie en privacy

Gaat u liever persoonlijk

met ons in gesprek ?

Wilt u meer weten over onze beveiligingscamera installaties, een vraag stellen of een vrijblijvende offerte aanvragen? Neem dan contact met ons op via 0487-513666, stuur een email naar:
info@htr-securitysystems.nl of maak een afspraak.