Inbraakbeveiliging voor woning en bedrijf

Effectieve inbraakbeveiliging gaat niet alleen om techniek, maar ook om de juiste toepassing daarvan. HTR security systems doet een risico-inventarisatie, waarbij ook de organisatorische en bouwkundige voorzieningen worden meegenomen, en geeft een volledig advies conform de huidige wet- en regelgeving. Ons advies is afgestemd op de risico’s die u of uw bedrijf loopt, waardoor we optimale inbraakbeveiliging bieden.

Inbraakbeveiliging voor uw woning

Wilt u een goede inbraakbeveiliging voor uw woning, of wilt u uw privéterrein afschermen? Ons geavanceerde beveiligingssysteem registreert niet alleen wat er gebeurt, maar geeft ook een melding als een ongewenst persoon uw woning of terrein betreedt.

Dit kan onder andere door een digitaal hekwerk te plaatsen of met thermische camera’s. Het hekwerk is een digitale grens die indringers detecteert. Wanneer zij het digitale hek passeren, ontstaat een alarmmelding. HTR is op de hoogte van de nieuwste detectie- en analysetechnieken.

inbraakbeveiliging voor woning of bedrijf

Inbraakbeveiliging bedrijf

Is er wel eens ingebroken bij uw bedrijf of wilt u inbraak vóór zijn? Dan gaan wij graag met u in gesprek om te onderzoeken welke inbraakbeveiliging bij u past. Denk bijvoorbeeld aan:

  • Ruimtelijke detectoren
  • Anti-maskeersensoren
  • Glasbreuk- en trildetectie
  • Terreinbeveiliging
  • Deurstandsignalering

HTR security systems installeert niet alleen het beveiligingssysteem, maar verzorgt ook het onderhoud. Onze monteurs staan 24 uur per dag voor u klaar, om u de beste service te garanderen.

Meldkamer

Voor de coördinatie van alarmmeldingen en de opvolging daarvan werken wij samen met moderne meldkamers. Doormelding in eigen beheer behoort door de huidige technieken ook tot de mogelijkheden.

inbraakbeveiliging door HTR securitysystems

Voorkom makkelijk inbreken met deze 9 anti-inbraaktips!

Veilig en persoonlijk

Bij HTR security systems is vertrouwen belangrijk. Daarom hebben al onze monteurs een bewijs van onbesproken gedrag. Daarnaast kiezen we voor een persoonlijke benadering.

inbraakbeveiliging keumerk

Gaat u liever persoonlijk

met ons in gesprek ?

Wilt u meer weten over onze inbraakbeveiliging, een vraag stellen of een vrijblijvende offerte aanvragen? Neem dan contact met ons op via 0487-513666, stuur een email naar:
info@htr-securitysystems.nl of maak een afspraak.