Efficiënte opvolging door de meldkamer  

De meldkamer is een belangrijke schakel in de brand- en inbraakpreventie. Als het brandalarm afgaat, of een inbraak gesignaleerd wordt, komt de melding binnen bij de meldkamer. Daar wordt deze melding beoordeeld, waarna indien nodig de juiste hulpdiensten worden ingeschakeld. HTR security systems werkt samen met de modernste meldkamers in Nederland, om een accurate opvolging van een alarm te waarborgen.

Aansluiten meldkamer

Wanneer u uw alarmsysteem laat aansluiten bij een meldkamer, biedt dat vele voordelen en neemt dat u werk uit handen. De medewerkers van de meldkamer zorgen ervoor dat:

  • het alarm verwerkt wordt;
  • de communicatie en coördinatie soepel verloopt;
  • indien nodig de hulpdiensten gealarmeerd worden;
  • hulpverleners voldoende ondersteuning krijgen;
  • alle gegevens van de incidenten geregistreerd worden.

HTR security systems beheert uw aansluiting bij de meldkamer, zodat uw alarmsysteem efficiënt opgevolgd wordt in geval van nood. Ook video-observatie behoort tot de mogelijkheden.

Optionele extra controles meldkamer

Buiten de standaard meldkameraansluiting kan de meldkamer optioneel diverse andere zaken voor u bewaken, zoals controle op in- en uitschakeling, technische meldingen, medische meldingen, paniek- en of overvalmeldingen, dag/week/maandrapportages, netspanningsuitval en storingsmeldingen van externe apparatuur.

Contractbeheer meldkamer

Naast dat HTR security systems de aansluiting bij de meldkamer beheert, verzorgen wij ook de administratieve kant die deze aansluiting met zich meebrengt. We geven u inzicht in de contractafspraken en handelen de administratie af, zodat u daar geen omkijken naar hebt.

meldkamerdiensten

Gaat u liever persoonlijk

met ons in gesprek ?

Wilt u meer weten over de verbinding tussen uw beveiligingssysteem en de meldkamer, een vraag stellen of een vrijblijvende offerte aanvragen? Neem dan contact met ons op via 0487-513666, stuur een email naar:
info@htr-securitysystems.nl of maak een afspraak.