Personenalarmering thuis en in de zorg

Tegenwoordig blijven ouderen steeds langer thuis wonen, ook als ze extra zorg nodig hebben. Die zorg wordt bij hen thuis aangeboden, maar er is niet 24 uur iemand aanwezig. Ook familie is niet altijd in de buurt. Toch is het wel belangrijk dat iemand die zelfstandig woont met zorg, de mogelijkheid heeft om snel hulp te krijgen in noodgevallen. Ook binnen de zorgverlening zijn alarmeringsmogelijkheden essentieel. In beide gevallen kan personenalarmering ingezet worden.

Personenalarmering thuis

Personenalarmering is een systeem waarmee iemand kan laten weten dat er hulp nodig is, bijvoorbeeld na een val binnenshuis, maar ook bij problemen buitenshuis. Omdat een noodsituatie zich op verschillende momenten kan voordoen, heeft HTR security systems diverse systemen:

  • Een paniekknop met directe melding naar een (zorg)meldkamer.
  • Hulp bij het openen van deuren.

Deze systemen voor personenalarmering zijn gericht op de veiligheid en zekerheid van de gebruiker.

PERSONENALARMERING PRODUCTEN

Personenalarmering in de zorg

In gebouwen waar zorg wordt verleend, installeert HTR security systems moderne, multifunctionele zorgsystemen die zijn afgestemd op individuele behoeften en wensen van de bewoners en medewerkers. Een greep uit de systemen die wij leveren:

  • Vaste hulpoproepsystemen
  • Draadloze hulpoproepsystemen
  • Trekschakelaars
  • Bewegingsdetectie
  • Dwaaldetectie

We zetten dus verschillende soorten systemen in; van basaal naar ingrijpend. Bewegingsdetectie zetten we bijvoorbeeld in bij bewoners met een vorm van dementie. HTR security systems brengt de sensoren aan in de kamer en koppelt deze sensoren aan computersoftware. Deze apparatuur kan signaleren dat een bewoner ’s nachts uit bed gaat of de kamer verlaat. De sensoren zorgen voor een betrouwbare registratie, waardoor het aantal valse meldingen beperkt wordt.

Gaat u liever persoonlijk

met ons in gesprek ?

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van personenalarmering thuis of in de zorg, een vraag stellen of een vrijblijvende offerte aanvragen? Neem dan contact met ons op via 0487-513666, stuur een email naar:
info@htr-securitysystems.nl of maak een afspraak.