Snelle service en zorgvuldig systeemonderhoud

HTR security systems installeert niet alleen beveiligingssystemen, maar verzorgt ook het systeemonderhoud van uw beveiligingssysteem. We werken met gescreende, gecertificeerde monteurs en zijn 24 uur per dag bereikbaar. Daardoor functioneren de systemen die we leveren zo optimaal mogelijk.

Contractonderhoud

HTR security systems werkt met onderhoudscontracten. We onderzoeken het risiconiveau van uw bedrijfspand of bedrijventerrein en passen daar de onderhoudsfrequentie op aan, conform de geldende wet- en regelgeving en onderhoudsvoorschriften. Ook als uw installatie niet door ons is gemaakt, kunnen wij zorgdragen voor het systeemonderhoud. Wij verrichten onderhoud op uw:

  • Inbraakmeldsysteem
  • Brandmeldsysteem
  • Ontruimingssysteem
  • Camerasysteem
  • Toegangscontrolesysteem
  • Noodverlichting

Indien gewenst verwerken wij het onderhoud en beheer van uw beveiligingssystemen online via HTR Digitallog. Dit is een online logboek dat we hebben ontwikkeld. Uw systeemgegevens en onderhoudsrapportage zijn hiermee altijd up to date en beschikbaar middels een beveiligde QR-code. Omdat HTR dit digitale logboek in eigen beheer heeft, bent u hiermee niet gebonden aan nog een andere partij. Hiermee verleent HTR als installateur een unieke aanvullende service.

systeemonderhoud service en onderhoud

Telefonische service

Wanneer u ons contacteert met een vraag of probleem, dan staat een technisch onderlegde medewerker u bij. Op die manier voorkomen we dat u van het kastje naar de muur wordt gestuurd, of dat uw vraag niet goed beantwoord wordt.

Hulp op afstand nodig?

systeemonderhoud m.b.v. teamviewer

Vertrouwen

HTR security systems gelooft in een vertrouwensband met u. U heeft een vast contactpersoon bij wie u terecht kunt als u vragen hebt over uw systeem, als het systeem een storing heeft, of als u uw systeem wilt uitbreiden. Bovendien hebben we een aparte serviceafdeling die 24/7 paraat staat. U krijgt direct een deskundige medewerker aan de telefoon, die u zo snel mogelijk verder helpt en indien nodig een servicemonteur aanstuurt.

24/7 service van HTR

Gaat u liever persoonlijk

met ons in gesprek ?

Wilt u meer weten over ons systeemonderhoud, een vraag stellen of een vrijblijvende offerte aanvragen? Neem dan contact met ons op via 0487-513666, stuur een email naar:
info@htr-securitysystems.nl of maak een afspraak.