Toegangscontrolesysteem: innovatief urenmanagement  

Met een toegangscontrolesysteem van HTR security systems kunt u op eenvoudige wijze de toegangsbevoegdheid en aanwezigheid van personen in uw pand of op uw terrein beheren en registreren. Dit systeem heeft dus twee toepassingen: het kan ingezet worden als inbraakpreventie en kan eventueel gekoppeld worden aan een werktijdregistratiesysteem.

Inbraakpreventie

Om een inbraak te voorkomen of te melden, wordt vaak een alarm- of camerasysteem ingezet. Maar een toegangscontrolesysteem is ook een handig hulpmiddel, dat eventueel ingezet kan worden in combinatie met een inbraaksignaleringssysteem of een camerasysteem. Het toegangscontrolesysteem bepaalt wie waar en wanneer toegang heeft aan de hand van een bepaald kenmerk.

Multifunctionele card

Werkt u met een multifunctionele card? Deze kunt u inzetten voor meerdere doeleinden naast toegangscontrole, bijvoorbeeld om mee af te rekenen in het bedrijfsrestaurant. Ook is er integratie mogelijk met diverse systemen: inbraakbeveiliging, domotica en urenregistratie.

toegangscontrolesysteem producten
werktijdregistratie

Werktijdregistratie en urenmanagement

Doordat een toegangscontrolesysteem onder andere registreert wanneer iemand aanwezig is, kan het ingezet worden als werktijdregistratiesysteem. U kunt daarmee zien wanneer medewerkers aan- of afwezig zijn. HTR security systems zet dit systeem daarnaast in voor urenmanagement. We kunnen de geregistreerde tijd specificeren naar:

  • Klant
  • Order
  • Project
  • Kostenplaats
  • Werkorder
  • Productieorder

U kunt de input van het toegangscontrolesysteem gebruiken voor ERP, boekhouding, projectadministratie en werkorderadministratie.

Cardmanagement

HTR security systems levert ook de cardmanagementsoftware. Hiermee kunt u op een eenvoudige manier de gegevens van uw medewerkers, inclusief foto, invoeren. Deze informatie wordt vervolgens in full-colour op een pas gedrukt. Deze pas kunnen medewerkers gebruiken als toegangskaart voor het toegangscontrolesysteem. Met de cardmanagementsoftware kunt u eenvoudig de medewerkerspassen beheren, zodat u altijd op de hoogte bent van wie er in uw pand of op uw terrein is en van de werkzaamheden die uw medewerkers verrichten.

toegangscontrolesysteem cardmanagement

Gaat u liever persoonlijk

met ons in gesprek ?

Wilt u meer weten over ons toegangscontrolesysteem, een vraag stellen of een vrijblijvende offerte aanvragen? Neem dan contact met ons op via 0487-513666, stuur een email naar:
info@htr-securitysystems.nl of maak een afspraak.