Waarom HTR security systems?

HTR security systems installeert beveiligingsinstallaties voor bedrijven en particulieren. We werken met de nieuwste technieken, zodat u maximaal beveiligd bent.

HTR security systems is specialist in beveiliging.

Onze monteurs zijn goed opgeleid en worden regelmatig bijgeschoold, zodat ze alles weten over de nieuwste ontwikkelingen in techniek en wet- en regelgeving. Daarmee verzekeren we u van een betrouwbaar beveiligingssysteem en een uitstekend onderhoudspakket. Want: wat waarde heeft, verdient bescherming.

Digitale brochure

HTR security systems installeert beveiligingsinstallaties voor bedrijven en particulieren. We werken met de nieuwste technieken en hebben veel beveiligingsoplossingen. Een korte indruk van ons bedrijf vind u in onze brochure.

Werken bij HTR met de √°llernieuwste snufjes?

Een rustige kantoorbaan of routinematig werk is niet jouw ding. Je technische skills zijn messcherp en het geeft je een kick om de beveiliging van een woning of pand waterdicht te maken. Je handen jeuken om met de nieuwste technische snufjes aan de slag te gaan.

Partnership

SECURITY BUSINESS GROUP is een overkoepelend orgaan van samenwerkende beveiligingsbedrijven.
Het doel van SBG is om vanuit een geborgd hoogwaardig kwaliteitsniveau op gebied van producten en diensten een aansprekende partner te zijn voor landelijk opererende klanten en business partners. Met een breed en diep portfolio waarin diverse specialisaties zijn verweven is SBG in staat om onderscheidend en concurrerend te zijn.

Erkend beveiligingsbedrijf:

HTR security systems is een KIWA NCP-gecertificeerd beveiligingsbedrijf op het gebied van technische beveiliging, video-installatie en het leveren, installeren en onderhouden van brandmeldinstallaties. Dit betekent dat u zeker weet dat u optimale veiligheid en kwaliteit van ons kunt verwachten.

  • certificate
  • certificate
  • certificate
  • certificate
  • certificate

HTR security systems heeft beveiligingsoplossingen geboden in sectoren: detailhandel, zorg, industrie, onderwijs, overheid en sport. Hieronder vindt u een overzicht van onze klanten binnen deze sectoren.

Wat klanten vertellen over ons:

Wij zijn trots op wat we hebben bereikt, maar tevreden klanten zijn we nog veel trotser op.