VEILIGHEID VOOROP

Voor elk marktsegment een eigen aanpak

Voor elk segment een high-tech oplossing:

Industrie & logistiek

Zorg & Hotels

Winkels & kantoren

High-end Particulier

Industrie & logistiek

Je locatie beveiligen?
Zo doe je dat!

Zorg dat je alle bewegingen op locatie met onze beveiligingssystemenkunt registreren. Dit is niet alleen handig met het oog op de beveiliging. Maar ook om beter inzicht te krijgen in de gang van zaken op de
werkvloer.

Bij industriële en logistieke gebouwen en terreinen is het essentieel dat alle beveiligingssystemen op elkaar zijn afgestemd en te weten waar jouw medewerkers of andere personen zich (mogen) bevinden. Vraag naar onze mogelijkheden.

 • Inbraakmeld- en toegangscontrole systemen
 • Camerasystemen
 • Brandmeld-/ontruimingsinstallaties

Uitgelicht project: Meubelindustrie Het Anker

Grootste producent

Het Anker is één van de grootste producenten van zitmeubelen in Nederland. Voor Het Anker verzorgen we de brandmeldinstallatie, het inbraak-meldsysteem, de camerabewaking binnen en buiten en de toegangscontrole.

Alles in beeld

Het allerbelangrijkste voor een beveiligingssysteem is de herkenbaarheid van de details. Een beveiligingscamera heeft niet als doelstelling plaatjes te maken, maar dat wanneer er een voorval is geweest goed nagegaan kan worden wie verantwoordelijk is en hoe het is ontstaan.

Registratiesysteem

Zorg dat je alle bewegingen op locatie kunt registreren. Dit is niet alleen handig met het oog op de beveiliging. Bij grote loodsen is het tevens handig om te weten waar jouw klant en medewerker zich bevindt. Hier kun je jouw registratiesysteem en klantbeleving op optimaliseren.

Brandmeldinstallatie

Het Anker is één van de grootste producenten van zitmeubelen in Nederland met export naar meer dan 30 landen. Voor Het Anker verzorgen we de brandmeldinstallatie, het inbraak-meldsysteem, de camerabewaking en de toegangscontrole. Alweer 30 jaar een goede klantrelatie.

Zorg & Hotels

Welzijn en veiligheid van
alle aanwezigen voorop

Openbare gebouwen, hotels, onderwijs en gezondheidslocaties vragen om maatwerk oplossingen.

Het welzijn en de veiligheid van alle aanwezigen staat voorop. Je kijkt naar een optimale beveiliging van de locatie én waarborgt de veiligheid van bewoners, bezoekers en personeel.

 • Brandmeldinstallaties
 • Ontruiming/stil alarm
 • Personen zoek installaties

Uitgelicht project: Zorginstelling Ome Jan Vught

Thuis voor ouderen

Ome Jan is een thuis voor ouderen met dementie. Een combinatie van zelfstandig wonen, 24-uurszorg,
welzijnsactiviteiten en wonen in de natuur. De ouderen wonen bij Ome Jan in een zorg-appartement. beveiliging is hier dus noodzakelijk.

Personen zoek installatie

In de zorg kan het essentieel zijn om geen paniek te veroorzaken met luid alarm. Hiervoor wordt een personen zoek installatie (PZI) – ook wel stil alarm genoemd – ingezet om BHVers of ander personeel op te roepen. Een PZI heeft als doel de interne organisatie te ondersteunen.

Brandmeldinstallatie

In gebouwen waar zorg wordt verleend installeer je intelligente brandmeldsystemen die zijn afgestemd op het specifieke
gebruik van de zorgorganisatie en haar cliënten.

Doe tijdig een risicoanalyse

Ook privacy en wet- en regelgeving spelen bij de installatie van het beveiligingssysteem een belangrijke rol. Start goed en laat een risicoanalyse doen, waarbij ook de organisatorische en bouwkundige voorzieningen worden meegenomen. Interesse? Vraag naar jouw mogelijkheden.

Winkels & kantoren

Kostbare materialen vragen om goede maatregelen

Winkels en kantoren waar waardevolle materialen liggen opgeslagen, vragen om goede maatregelen.

In dat geval is afschermen niet voldoende en is beveiliging de volgende stap. In winkels en kantoren heb je veelal te maken met een groot risico. De schade bij brand en/of inbraak kan groot zijn. Van kostbare items die gestolen worden of schade aan het pand of opslagplaats tot opruimwerkzaamheden en gemiste omzet door een tijdelijke sluiting.

 • Groot risicokapitaal
 • Preventief beveiligen
 • Directe detectie
 • 24-uurs service

Uitgelicht project > Willems Constructie

Duurzaam en slim

Willems ontwerpt, produceert en monteert slimme en duurzame oplos- singen in staal, roestvaststaal en aluminium, voor de bouw, industrie, binnenvaart en jachtbouw. De loods en het kantoor vragen om een high-end beveiligingssysteem.

Preventief beveiligen

Werk met beveiligingscamera’s die jou of de politie direct waarschuwen. Door vroegtijdige signalering van afwijkende situaties of gedrag voor- kom je incidenten en wordt de pri- maire bedrijfsproces niet verstoord.

Sprinklerinstallatie

Het werkt prettiger als je weet dat een beginnende brand direct geblust wordt door een sprinklerinstallatie. Voor Willems Constructie hebben we dit geinstalleerd als onderdeel van de beveiliging

Toegangscontrole

Verdachte bewegingen wil je direct detecteren en de dagelijkse produc- tie mag niet stil komen te liggen. Zorg dat onbevoegden niet door jouw toegangscontrole systeem komen. Interesse? Vraag naar jouw mogelijk- heden.

High-end Particulier

Een goed beveiligd huis voelt prettiger

Bij de beveiliging van een woonhuis is preventie altijd beter dan genezen. Vaak vergeten we dat ons
eigen huis net zoveel beveiliging nodig heeft als een bedrijfspand.

Naast de traditionele voorzorgsmaatregelen, zoals alle ramen en deuren goed vergrendelen, je verlichting programmeren en zichtbare camera’s is het nóg veiliger om een slim beveiligingssysteem te installeren als extra beveiliging van je huis.

 • Inbraakmeldsysteem
 • Camerasysteem
 • Meldkamer en opvolging

Uitgelicht project: High-end woonhuis

Beveilig je huis

Goed beveiliging thuis kan onder andere door een digitaal hekwerk te plaatsen of te werken met thermische camera’s. Het hekwerk is een digitale grens die indringers detecteert. Wanneer zij het digitale hek passeren, ontstaat een alarmmelding.

Thermische camera

Thermische camera’s kunnen ingezet worden om ’s nachts cameratoezicht te houden. Deze camera’s werken niet met licht, maar met warmte en reageren dus niet op bijvoorbeeld een opwaaiend blaadje. Wanneer de camera een mens signaleert, krijg je een melding en kun je meteen reageren.

De meldkamer

Reis je veel of ben je vaak van huis? Voor de coördinatie van alarmmeldingen en de opvolging daarvan kun je kiezen voor een meldkamer contract. Met deze extra service heb je erg zelf geen omkijken meer naar.

Beveiliging op maat

Kies ook voor een betrouwbaar systeem met koppelingsmogelijkheden, dat eventueel ook nog aan een meldkamer gekoppeld kan worden. Zo kies je voor een A-kwaliteitssysteem. Interesse? Vraag naar jouw mogelijkheden.

Wie jou al voor gingen: